Communicatieprofessional en Coach

   
     035 - 5445 401
Tap To Call

Regie & Eindredactie   arrow

Presentatie: Marceline Schopman & Pieter Jan Hagens | Camera: Pieter Verburg | Scenario / regie / eindredactie: Arnout Mostert | Muziek: Arnout Mostert

Regie Trainingsfilm Albert Heijn, 1994

Sinds 1991 ben ik betrokken bij het realiseren van een groot aantal creatieve communicatieprojecten als regisseur en eindredacteur. Ik ben vaak van concept tot uitvoering voor een project verantwoordelijk. Veel van deze projecten zijn gericht op het bewerkstelligen van communicatie binnen een bedrijf terwijl andere projecten juist gericht zijn op de (consumenten)markt waarin deze bedrijven opereren. Het gaat hierbij om bedrijfsfilms, corporates, opleidingsfilms en zeer uitgebreide multimediale projecten. Bij enkele vastgelopen projecten is mijn expertise ingeroepen om ze weer vlot te trekken en uiteindelijk tot het eind te begeleiden.

Ik ben gewend in de rol van regisseur en eindredacteur anderen creatieve professionals aan te sturen en ze te motiveren en te stimuleren om de best haalbare creatieve prestatie te leveren.

Als regisseur van bedrijfsfilms ben ik vrijwel altijd ook de einredacteur en dus inhoudelijk verantwoordelijk en heb direct contact met de klant. In deze rol, maar ook als samensteller, doe ik ook werk voor TV.

Geïnteresseerd of gewoon even kennismaken, brainstormen of meteen spijkers met koppen slaan?

Bel me op 030-656 12 11 of 06-513 622 83

 

Pino Gorin (DP) en ik (Regie) maken samen een promotiefilm voor LB&C 1996

Deel dit op: