AV/TV professional en Coach

   
     035 - 5445 401
Tap To Call

Biografie   arrow

Arnout Mostert (1967) is na de middelbare school -waar hij op geheel eigen wijze zich vooral bezig hield met het organiseren van theater, muziek en evenementen en het reorganiseren van de organisatie- gaan studeren aan de kunstacademie (hogeschool voor de kunsten, nu ArtEZ) te Arnhem, richting vrije kunst. Daar heeft hij zich vooral bekwaamd in de fotografie en video. In deze periode was hij twee jaar nauw betrokken bij de organisatie van festival AVé eXperimenteel. Met een uitwisseling studeerde hij enige tijd op de Polytechnic in New Castle.

Hij was de spil in de studentenacties van 1988 en zorgde ervoor dat er teams vanuit Arnhem het land in gingen om overal acties op gang te brengen en te ondersteunen. In 1989 is hij bij een videoproductiebedrijf gaan werken waar vooral bedrijfsfilms voor grote bedrijven en commercials voor de Belgische en Nederlandse TV werden gemaakt.

In 1991 is hij voor zichzelf begonnen als bedrijfsfilmregisseur en video-editor. Als bedrijfsfilmregisseur heeft hij veel bedrijven geadviseerd in hun in- en externe communicatie.

Sinds 2007 adviseert hij bedrijven vanuit zijn coachingsbedrijf 2FG coaching en advies. Hij coacht ondernemers, managers, teams en particulieren op het gebied van effectief leiderschap, persoonlijke ontwikkeling en communicatieprocessen en op het gebied van hoogbegaafdheid. Voor informatie over zijn coachingsactiviteiten en visie: 2FG coaching en advies.

Als content creator en creatief is hij betrokken bij veel (journalistieke en educatieve) mediaproducties, inhoudelijk, en ook in de rol van projectmanager.

Arnout heeft van 2002 tot 2012 parttime les gegeven op een MBO niveau 4 opleiding op de afdeling communicatie, informatie en media. Hij begeleid daar dan de 3e en 4e jaars studenten in de diverse uitstroomprofielen (camera, licht, geluid en montage) naar hun eindexamen.

In 2008 heeft hij naast zijn andere werkzaamheden, samen met zijn zus Maren, een onderwijsondersteunend bureautje opgezet. Mostert & Mostert gaf regelmatig trainingen aan teams in het voortgezet onderwijs over internet en begeleid het tot stand komen van internetprotocollen op scholen.

In 2013 start hij met Sector C, een mediabedrijfje dat helemaal wordt gerund door stagiair(e)s. Een concept waarin jongeren de kans krijgen zich snel te ontwikkelen in een echt bedrijf van henzelf. Het initiatief heeft 2 jaar bestaan.

Sinds zijn 12e fotografeert Arnout al, hij doet dat nog steeds veel en soms ook beroepsmatig. Meestal portretten, landschappen en flora & fauna. Hij heeft een enorm foto archief waaruit hij kan putten.

Disclaimer voor deze website.

Deel dit op: