AV/TV professional en Coach

   
     035 - 5445 401
Tap To Call

Coaching   arrow

Ik werk sinds juli 2020 voornamelijk nog als personal coach, vooral met hoogbegaafden die vastlopen, en als (executive) managementcoach. Ik begeleid dan managers en/of directeur/eigenaren in veranderingsprocessen, help bij het bevorderen van besluitvaardigheid en effectiviteit, bedrijfsloyaliteit, klantgerichtheid en arbeidsgenot.

Klik hier om naar de website te gaan...Bijvoorbeeld:
Samen stellen we een veranderingsplan op en leer je de mogelijkheden van (hoog)begaafd personeel inzien en zorgen we er samen voor dat de capaciteit van mensen ten volle wordt benut waardoor betrokkenheid en eigenaarschap leidt tot verantwoordelijkheid en werkplezier.

Hoogbegaafden die vast zijn gelopen komen weer op gang in een traject bij mij waarin ze ontdekken waar ze goed in zijn en wat ze willen. Zo leren ze ook de positieve kanten van hun hoogbegaafdheid te zien en te gebruiken.

Coachen en begeleiden van studenten bij het behalen van ontwikkelings- en opleidingsdoelen met behulp van coachingsvraagonderzoek en soms provocatief coachen, vooral in de creatieve sector.
Voor meer informatie over coaching door mij, bezoek de website van 2FG coaching en advies.

Deel dit op: