Arnout Mostert

Coaching

Hoogbegaafdencoach

Ik werk sinds juli 2020 niet meer als video-editor. Daardoor heb ik nu veel meer tijd om me met coachen bezig te houden. Als personal coach, coach ik vooral hoogbegaafden die op de een of andere manier vastlopen. 

Hoogbegaafden passen zich vaak en veel aan. Dat is een tweede natuur voor ze. Je kan je voorstellen dat je, als je je steeds maar aanpast -of aanpassen moet- om mee te komen, begrepen te worden of zelfs niet uitgesloten te worden dat je je eigenlijk voortdurend anders voor moet doen dan je werkelijk bent. Dat kan op een gegeven moment gaan schuren. Je raakt steeds meer verwijderd van je zelf.

Hoogbegaafden die vast zijn gelopen komen in een traject bij mij, waarin ze ontdekken waar ze goed in zijn en wat ze nou echt willen, weer op gang.

Ze leren hun eígen hoogbegaafdheid kennen. Leren zichzelf beter begrijpen en hun hoogbegaafdheid te accepteren en omarmen. Zo leren ze ook de positieve kanten van hun hoogbegaafdheid te zien en te gebruiken. 

Voor meer informatie over coaching door mij, bezoek de website van 2FG coaching en advies.

Management- en executive coach

Ik begeleid managers en/of directeur/eigenaren in veranderingsprocessen, help bij het bevorderen van besluitvaardigheid en effectiviteit, bedrijfsloyaliteit, klantgerichtheid en arbeidsgenot.

Bijvoorbeeld:
Samen stellen we een veranderingsplan op en leer je de mogelijkheden van (hoogbegaafd) personeel inzien en zorgen we er samen voor dat de capaciteit van mensen ten volle wordt benut waardoor betrokkenheid en eigenaarschap leidt tot verantwoordelijkheid en werkplezier.

Studie loopbaan begeleider

Inmiddels ben ik ook zeer bedreven in het begeleiden van studenten bij het behalen van ontwikkelings- en opleidingsdoelen met behulp van coaching. Dat doe ik ook op freelance-basis.