AV/TV professional en Coach

   
     035 - 5445 401
Tap To Call

Interactieve / multimediaproducties / webdesign   arrow

Bitlink.HH
VNO/NCW en het Ministerie van Justitie (W.Sorgdrager) zochten een manier om de nieuwe code voor informatiebeveiliging onder de aandacht te brengen van het MKB. Samen met Lohman, Binkhorst & Crew ontwikkelde Isabelle Timmer en ik het concept voor Bitlink. Tien specialisten (werkzaam voor Harry Herzendaal) spelen in tien verhaaltjes de hoofdrol waarin de tien belangrijkste aandachtspunten uit de code aan de orde komen. Harry introduceert ze aan je en vervolgens mag je kiezen wat je wel en niet wilt zien. Alexander Rinooy-Kan geeft samen met Winny Sorgdrager nog eens aan hoe belangrijk het is je zaakjes op orde te hebben. Waterschade, virussen, brand, slordige medewerkers… het ligt allemaal op de loer…

Bitlink.HH is een interactief CDrom programma waarin de gebruiker zelf een aantal keuzes kan maken. De filmpjes zijn (als één van de eerste ooit op CD-ROM) full-screen te bekijken en bestaan uit een combinatie van getekende achtergronden en echte mensen.

Concept, regie en projectmanagement: Arnout Mostert

Philips DAP Wenen
Philips Domestic Appliances haalt hun Oostelijke retailers en dealers naar Nederland voor een aantal dagen conferentie in het Evoluon. Een reeks van voordrachten en introducties vullen hun dagen.

Een moment van ontspanning vormt een theater-show met een simultane videoprojectie (die helemaal niet simultaan is) waarin in close-up handelingen en producten te zien zijn. Ook maakt de video uitstapjes naar buiten toe terwijl we zelf binnen blijven en er een gelijktijdigheid ontstaat van het “buiten” op de vidi-wall en binnen op het podium.

Licht gecombineerd met acteurs en een fantastische soundscape als ware het een echte musical (met zang) maken het geheel tot een echte multimedia-experience!

Camera: Eddy Konijn / Arnout Mostert
Montage: Pien Wubbeling
Muziek: Marco de Jong
Scenario en productie: Joost van Jaarsveld
Scenario, regie en eindredactie: Arnout Mostert

Websites

Website NAVE
 

Nederlandse Associatie van Video-editors.

Website Eurotox

Internationale vereniging van toxicologen.

Website View4You

View for You, videoproducties voor internetsites en het beheer.

2FG coaching en advies

Personal & Executive Coaching

Arnout Mostert visuele communicatie

Mostert & Mostert Onderwijscoaching, leerlingbegeleiding, Trainingen en advies

Verlorenverhalen, projectsite

Andere websites

Deel dit op: