Arnout Mostert

Interactieve / multimediaproducties / webdesign

Bitlink.HH

VNO/NCW en het Ministerie van Justitie zochten een manier om de nieuwe code voor informatiebeveiliging onder de aandacht te brengen van het MKB.

Samen met Lohman, Binkhorst & Crew ontwikkelde Isabelle Timmer en ik het concept voor Bitlink.

Tien specialisten (werkzaam voor Harry Herzendaal) spelen in tien verhaaltjes de hoofdrol waarin de tien belangrijkste aandachtspunten uit de code aan de orde komen. Harry introduceert ze aan je en vervolgens mag je kiezen wat je wel en niet wilt zien.

Alexander Rinooy-Kan geeft samen met minister Winny Sorgdrager nog eens aan hoe belangrijk het is om je zaakjes op orde te hebben. Waterschade, virussen, brand, slordige medewerkers… het ligt allemaal op de loer…

Bitlink.HH is een interactief CD-ROM programma waarin de gebruiker zelf een aantal keuzes kan maken. De filmpjes zijn (als één van de eerste ooit op CD-ROM) full-screen te bekijken en bestaan uit een combinatie van getekende achtergronden en echte mensen.

Concept, regie en projectmanagement: Arnout Mostert

Philips DAP Wenen

Philips Domestic Appliances haalt hun Oostelijke retailers en dealers naar Eindhoven voor een paar dagen conferentie in het Evoluon. Een reeks van voordrachten en introducties vullen hun dagen.

Een moment van ontspanning vormt een theatershow met een simultane videoprojectie (die helemaal niet simultaan is) waarin in close-up handelingen en producten te zien zijn. Ook maakt de video uitstapjes naar buiten toe terwijl we zelf binnen blijven en er een gelijktijdigheid ontstaat van het “buiten” op de vidiwall en binnen op het podium.

Licht gecombineerd met acteurs en een fantastische soundscape als ware het een echte musical (met zang) maken het geheel tot een echte multimedia-experience!

Camera: Eddy Konijn / Arnout Mostert
Montage: Pien Wubbeling
Muziek: Marco de Jong
Scenario en productie: Joost van Jaarsveld
Scenario, regie en eindredactie: Arnout Mostert

Websites

Ik ontwerp of ‘bouw’ vrijwel al mijn eigen websites en in het verleden deed ik dat ook nog wel eens voor een ander. Zo kwam het ook dat ik in 2002 ineens het vak Multimedia mocht gaan geven op een MBO opleiding. Kort daarna ben ik daar les gaan geven in Televisie maken en Montage. Voor webdesign kan je me niet inhuren maar ik kan natuurlijk altijd conceptueel meedenken, als onderdeel van de communicatiemix en branding.

Een paar websites die ik maakte, uit het verleden en van nu op een hoop:

 
Nederlandse Associatie van Video-editors.


Internationale vereniging van toxicologen.

 
View for You

 


De eerste site voor mijzelf, 1997

 


En de laatste, 2021

 


2FG coaching en advies, de site van mijn coaching praktijk

   

Voor Mostert & Mostert, onderwijsadvies

 

        

En nog een aantal project-websites en vingeroefeningen, en dat waren er nog veel meer…