Arnout Mostert

Niet meer monteren maar coachen!

Op 1 juli 2020 heb ik besloten om te stoppen met monteren voor TV. Naast mijn werk voor televisie en het lesgeven en begeleiden van leerlingen, werkte ik al sinds 2006 via de voordeur als coach. Begin 2007 begon ik onder de naam 2FG coaching en advies mijn coachingwerk uit te breiden.

Na een paar jaar ben ik meer en meer mensen gaan coachen die hoogbegaafd zijn en daar op de een of andere manier last van hebben. Of hun hoogbegaafdheid beter willen leren inzetten en vormgeven. Dat heeft zich uiteindelijk ontwikkeld tot de niche waar ik in werk. Dus nu coach ik vooral hoogbegaafden die op de een of andere manier vastlopen in hun werk of privé.

Dat wil niet zeggen dat niet-hoogbegaafden niet bij me terecht kunnen voor coaching of advies. Ook voor executive (management)coaching kan je nog steeds bij me terecht.

Ook starters of ondernemers die het belangrijk vinden om regelmatig te spiegelen en sparren over het wel en wee van de (groei van hun) onderneming, het personeelsbeleid, de (interne) communicatie, het bewust ontwikkelen van een passende bedrijfscultuur, het vormgeven van competentiegericht werken en beoordelen van personeel, zijn welkom bij mij. Als mentor, kennisbank, denktank, ideeënman, snelle denker en eerlijke coach. Een niet naar de mondprater maar iemand met een eigen mening, waar je wat mee kan.

Meer informatie over mijn coaching praktijk vind je op deze website