Arnout Mostert

Trainingsfilms

E-school; Interactief van start

Voor een bedrijf uit Hilversum mocht ik een pilot maken (teksten, eindredactie, regie en vormgeving) voor Teleac/NOT. Het betreft het eerste in Europa gemaakte ‘electronic school’ programma dat in het verlengde ligt van de serie ‘Starters’ die Teleac/NOT eerder dat jaar uitzond. Het programma is uitgebracht in samenwerking met de Kamers van Koophandel.

E-school is een op video en webservers gebaseerd systeem.
De gebruiker kan op een gedeelte van het beeldscherm van een PC naar een video(fragment) kijken en tegelijkertijd web-gebaseerde informatie zien of opvragen op een ander deel van het beeldscherm. Ook (invul)oefeningen kunnen hierin worden verwerkt. Een derde deel van het scherm is gereserveerd voor de besturing van de video en navigatie door de verschillende hoofdstukken.

Interactief van start is een E-school programma bedoeld voor startende ondernemers en geeft inzicht in regels en wetten waar de starter mee te maken krijgt. Door middel van fragmenten uit de serie wordt een en ander nog eens aanschouwelijk gemaakt.

 Presentatrice Inge Tol wijst de starters hierin de weg.

Vandaag voor morgen (AH opleidingen)

Albert Heijn Opeidingen maakt regelmatig gebruik van videoproducties als cursusmateriaal. In opdracht van Albert Heijn maakte we samen met APS dit opleidingsprogramma. Arnout Mostert schreef hiervoor de teksten en was verantwoordelijk voor de vormgeving van dit opleidingsprogramma.

Presentatie: Marceline Schopman
Camera: Pieter Verburg
Scenario / regie / eindredactie: Arnout Mostert
Muziek: Arnout Mostert

De Filiaal Bestel Assistent (AH opleidingen)

Voor Albert Heijn Opleidingen maakte we dit programma. Gedraaid in de studio en op locatie in een AH supermarkt. Het scenario, de regie, de muziek en de vormgeving namen we voor onze rekening.

Presentatie: Pieter Jan Hagens
Camera: Pieter Verburg
Scenario, regie & eindredactie: Arnout Mostert
Muziek: Arnout Mostert